Hoera, twee jaar!!

Twee jaar alweer. Wat een mijlpaal vind ik dit. Echt geen baby meer, maar een mini meisje. Heel eerlijk gezegd. Ik vind het heer-lijk. Van mij mag ze altijd 2 jaar blijven. Ik vind dit zo’n leuke leeftijd. Ze heeft overal al verstand van. Kan gezellig kletsen, kan haar eigen schoentjes en jas aan doen. Ze kan zelf traplopen (trappen noemt ze dit😂). En heeft eindelijk door hoe een loopfietsje werkt. Zo fijn, lekker snel naar de supermarkt. 

Luxi was op donderdag echt jarig. Deze dag zijn de opa’s en oma’s een stukje taart komen eten en in de middag heeft ze lekker gespeeld in een binnen speeltuin. ‘Dippie Doe’ in Best. Daar heeft zij een abonnement van. Echt een aanrader!

Afgelopen zondag hebben wij haar verjaardag gevierd. Ik hou niet echt van verjaardagen. En die van mijzelf heb ik al helemaal niks mee. Maar die van Luxi vind ik dus wel helemaal het einde.
Vooral als ik haar zie genieten van alle aandacht & de cadeautjes.

Ze heeft zoveel leuke dingetjes gekregen en wij moeten nu echt gaan verhuizen of uitbouwen want we zijn uit ons huis gegroeit🤣. Luxi is dolgelukkig met haar nieuwe fiets, step, roze paraplu, dokterssetje en alle andere leuke cadeautjes. Ze is blij met alles maar als iets roze is of glitters heeft zegt ze: “ooooh prachtig mama!”
Ze heeft haar eerste sportabonnement gekregen. Vanaf september mag zij starten met de peutergym. “Sporteren,” zoals zij het zelf noemt.

Afgelopen week heb ik veel terug gedacht aan de bevalling. Weer een cliché wat zo waar is. Ieder jaar sta je stil bij de geboorte. Pas twee jaar in ons leven maar alsof wij nooit zonder haar zijn geweest. Wat gaat de tijd toch snel, en zoals Marco Borsato zingt. “Wat staat de tijd haar goed.”
Ik snap niet hoe het mogelijk is, maar het lijkt echt of ik elke dag meer van haar houd. Ik ben deze week weer even geland. Geniet van elke dag, want voor je het weet telt je kind er weer een jaartje bij. (En jij zelf dus ook;)) Carpe Diem♥️

Ps. als je denkt dat ik mijn leven op orde heb. Dat heb ik niet. Luxi moet/mag overmorgen trakteren op schooltje. Dat wordt nog knippen en knutselen vanavond en morgen voor ons. Ja Wessel, ook jouw kind:) Ik zal op mijn Instagram delen wat het is geworden. Note: heb geen hoge verwachtingen, hihi!

Geef een reactie