Papadag

Deze zomer zijn Wessel en ik al gewoon 12 jaar samen. Hoe wij elkaar na al die jaren nog steeds leuk vinden? Geen idee. Meant to be? Of omdat wij niet opgeven wanneer de liefde er even niet van af spat? Want heel eerlijk, een kind krijgen geeft een behoorlijke druk op jouw relatie. Tenminste bij ons. Een vaste avond in de week date-night hadden wij ons voorgenomen als kersverse ouders. Ha-ha, what was I thinking? Onze laatste date-night kan ik mij niet herinneren. Waarbij het leven eerst om ons draaide, heeft nu iemand anders de hoofdrol in ons leven gekregen.

Wij waren 14 & 15 toen wij elkaar leerden kennen. We kenden elkaar via via en hebben avonden zitten kletsen via de computer (msn). Tegen mijn oma zei ik; als deze jongen ooit mijn vriendje wordt, blijf ik altijd bij hem. Hij is echt de leukste. 
Toen hij vroeg of ik naar zijn voetbalwedstrijd kwam kijken omdat hij moest voetballen in mijn woonplaats, was ik verkocht.
Vanaf toen zagen wij elkaar elk weekend en was ik hoteldebotel! Hij weliswaar ietsje later maar zag uiteindelijk ook zijn toekomst voor zich met mij! Godzijdank.


Want kijk hun nou zitten met z’n tweetjes tijdens hun koffiemomentje. Hier kon ik echt alleen maar van dromen.
Wessel werkt veel maar op de momenten dat hij met Luxi is. Is hij HELEMAAL papa. Luxi weet papa helemaal om haar vinger te winden. Just like mom, hihi.

Wessel is een dag in de week vrij met Luxi als ik aan het werk ben. In de zwangerschap hebben wij het hier veel over gehad en vonden dit heel belangrijk. Luxi geniet heel erg van deze dag met Wessel. Ze vindt het heerlijk om samen op pad te gaan. De band tussen die twee is zo mooi om te zien.

Everyone can be a father but it takes a real man to be a dad♥️”

Ik vind het heel goed en niet meer dan normaal dat vaders steeds meer betrokken zijn in de opvoeding van de kinderen. Het uitbreiden van het vaderverlof na de geboorte is ook een stap in de goede richting. 

‘Papa Wessel’

Luxi haar grote held

en voor mij nog steeds ‘de leukste’.

Geef een reactie