Uitrusten op vakantie, no way

Zo even op de bank met een koffietje. En ik zal eerlijk zijn, met reep chocola erbij. Luxi doet haar middagdutje. Ik heb eindelijk tijd om een blog te schrijven.

We zijn gister terug gekomen van een midweekje zee met mijn ouders.Ik kan niet zeggen dat ik helemaal ben uitgerust. Ik kan wel zeggen dat ik intens genoten heb.♥️
Vakantie met een kleintje, ik vind het nogal wat.Vroeger betekende voor ons vakantie, zon zee & strand. Wij lagen altijd drie hele weken op een strandbedje te zonnen. De minuten die ik afgelopen week op mijn handdoek gelegen heb ga ik niet tellen, haha! 

Maar wat vind ik het heerlijk, zandkastelen bouwen, zwemmen, modder maken en heel af en toe een tijdschrift lezen. Ik bedoel slechts een poging doen want ik word al-tijd onderbroken door een nat zanderig lijfje dat precies dan op mijn schoot komt zitten. Dacht mama even een boekje te kunnen lezen, echt niet!

Wessel en ik moesten gisteren zo lachen. Totaal gesloopt zaten wij op de bank. Zo, nu lekker bijkomen van de vakantie zeiden wij tegen elkaar.
Maar wat maakt een vakantie met een kleintje dan zo vermoeiend? Weinig slaap? Het sjouwen met spullen? Kom Luxi even insmeren, nee nu. Hoedje oplaten, dat moet voor de zon. Niet zelf in de zee lopen. Oh wel in de zee lopen. Eerst bandjes aan. Ooh zwemluier vergeten.

Het besluit om te gaan lunchen terwijl Luxi nog niet geslapen had.. Serieus what was I thinking?!
In een chique tentje gaan lunchen met een vermoeide Luxi, oeps!
Ik kan niet zeggen dat ik hier van genoten heb. Opa en oma volgens mij ook niet, want die hebben honderd rondjes gelopen met een klein schreeuwend meisje.

Maandag gaan we weer op vakantje, maar dan met z’n drietjes. Het is dan makkelijker om naar Luxi te kijken en haar ritme te volgen. We zitten op een camping in een houten lodge. Jazeker, eindelijk krijg ik Wessel mee naar de camping.

Ik wilde dit ZO graag. Campinglife, ik vind het echt het allerleukste wat er is.
Fingers crossed voor mooi weer. Tot nu toe zijn de voorspellingen hoopvol. Ik hoop op een geslaagde vakantie zodat dit een voorproefje mag zijn voor kampeervakantie volgend jaar in Spanje. Het liefst in een tent.

“Luxi, hoe vind je de vakantie?” “Heel leuk, mama Eefje.”Ik zie Luxi zo genieten van alle aandacht. Papa en mama de hele dag bij haar en heel veel buiten spelen. Het verbaast me hoe flexibel Luxi is. In een vreemd bed slaap ik de eerste nacht altijd slecht. Zij slaapt direct in. Back to basic. Wij zijn haar basis.Volgens mij maakt het Luxi namelijk helemaal niet uit waar ze is met ons dichtbij♥️

Geef een reactie